БТПП организира двустранни бизнес срещи в Коджаели,кани предприемачи от Кърджали

Enterprise EuropeNetwork към БТПП отправя покана за участие в двустранни бизнес срещи Match4Industry на 6 и 7 ноември 2019г. в Коджели, Турция. Те ще се проведат в рамките на едно от най-големите изложения за промишленост и технологии в Турция – SANTEK. Това съобщиха за Кърджали бг вести от офиса на Кърджалийската търговск-промишлена палата.Те се надяват интерес да проявят фирми от Кърджалийска област.Организаторите на събитието са ABIGEM EastMarmara както и индустриалната камара в Коджели. По време на предходното издание на Match4Industry участие взеха над 200 фирми от 15 страни и бяха проведени близо 500 двустранни бизнес срещи.

Събитието е отворено най-вече за купувачи и дистрибутори, имащи интерес за внос и партньорство с турски и други чуждестранни фирми. Изложението SANTEK и Мatch4Industry са място, където можете да се срещнете с производители и доставчици, да обмените идеи с ръководители и представители на водещи фирми.

Пространството е ограничено, поради което се изисква предварителна регистрация възможно най-скоро! Линк за регистрация: https://m4i2019.b2match.io/home

Събитието е отворено за представители на фирми, осъществяващи дейност в следните бизнес сектори и със следните продуктови категории: 

Автомобилен сектор
Химическа индустрия
Строителство и строителни материали
Електроника
Енергиен отрасъл
Околна среда
Информационни и комуникационни технологии
Металообработваща промишленост
Машини
Пластмасови изделия и каучук
Автомобилни гуми

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини