Тази вечер градоначалникът на Златоград Мирослав Янчев отговаря на въпроси на съграждани в рубриката на СмолянБГвести "Питай кмета"

Тази вечер на горещия стол в рубриката на https://www.smolyan.bgvesti.net/ „Питай кмета“, на въпросите ви ще отговаря градоначалникът на Златоград Мирослав Янчев.

Какво свърши и какво не успя в трите мандата, в които управлява Община Златоград. Сред важните въпроси са: какви дългове за погасяване има Общината, защо не успя да изпълни едно от главните предизборни обещания – да докара термалната вода в града?

Използва ли максимално откриването на граничния пункт с Гърция, за да живеят хората в района по-добре? Ще разберете какво наричат „златната ферма“ , има ли връзка Янчев с нея и как съпругата му спечели проект с европейско финансиране от около 2 милиона лева?

На тези и още въпроси, ще може да чуете отговорите от самия настоящ кмет Мирослав Янчев и да гледате видеото в секцията „Мултимедия“ само в https://www.smolyan.bgvesti.net/ и фейсбук страницата ни Smolyan.Bgvesti.NET

Следващ гост в рубриката ще бъде кметът на Община Рудозем Румен Пехливанов, който ще се бори за трети мандат.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини