Агресивен тунинг за S-Class от MEC Design

Тунерите от Берлин са "напомпали" оптично S-Class.

Името на тунинг - пакета е „2 Face". С него от S-Class се излъчва мощност и спортен дух. Оптичният тунинг включва нов преден спойлер с интегрирана комбинация от двойни дневни светлини и халогени. Задният спойлер се предлага в два варианта - с интегриран спортен дифузер или просто със спортно-елегантен външен вид. Страничните прагове продължават и свързват двата спойлера. По желание към тях се предлагат LED диодни светлини, които се включват при качване и слизане от S-Class. Целият оптичен тунинг се завършва от задното крило, което е разположено елегантно върху задния капак.



За още по-спортно излъчване се грижи оптимизираното окачване. Тук се предлага комбинация от хидравлика "Airmatic" и интегриран модул от MEC Design, който позволява до 40мм. по-ниско разположение на каросерията. Без наличието на "Airmatic" се предлага специално окачване, което снижава предницата до 70мм.



MEC Design предлага различни видове системи за отработени газове към S-Class. Те се отличават с логото на тунерите върху хромираните накрайници, а също предлагат и по-наситен и дълбок звук при работа на двигателя. Колелата са 22-цолови. Джантите са в два цвята и са смес от благородна стомана и много здрав алуминий.



Интериорът на S-Class от MEC Design също може да бъде индивидуализиран. Така се предлагат кожен салон, елементи от дърво и спортен волан с мултифункционални бутони.
Източник: mycar.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини