Хейли Атуел в "Мисията невъзможна 7"

Тя се превърна в звезда с ролята си на Пеги Картър, любимата на супергероя на Марвел Капитан Америка. Хейли Атуел участва в няколко филма от поредицата за Отмъстителите, а сега ще се присъедини към актьорския състав на друга популярна поредица. Тя ще участва в "Мисията невъзможна 7".

Новината съобщи по доста нетрадиционен начин Кристофър Макуори, който е създател на последните три филма от поредицата с Том Круз. Той публикува снимка на Атуел върху папка с логото на екипа по невъзможни мисии с надпис: "Ще я приемеш ли...". Актрисата моментално отговори: "Мисията приета. Макар че не съм от тези, които следват заповеди..."

Атуел ще се присъедини към дамите от поредицата, които рядко са американки. Началото бе поставено от Еманюел Беар в първия филм от 1996 г. Последваха я Танди Нютън, Леа Сейду, Ребека Фъргюсън и Ванеса Кирби. Освен това тя е актриса, която изгледа достоверно с оръжие в ръка – нещо, което е от изключително важно значение за всеки в екипа по невъзможни мисии.

За момента не знаем нищо за седмия филм от поредицата. Предположенията са, че героят на Круз, Итън Хънт ще събере отново своя екип, в който ще са още Лутър (Винг Раймс), Бенджи (Саймън Пег) и Илса (Ребека Фъргюсън). Всички те успяха заедно да спрат ядрена атака в миналогодиния хит „Мисията невъзможна: Разпад“.

Той се превърна в най-успешния филм от поредицата дотук с приходи от почти 800 милиона долара. Така от „Парамаунт“ побързаха да обявят премиерите на следващите продължение. „Мисията невъзможна 7“ ще излезе на 23 юли 2021 г., а осмият филм се очаква на 5 август 2022 г. 

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини