Завардиха пътищата по празниците, на пук млад джигит блъсна баба на "Беломорски"

136 моторни превозни средства са били проверени в специализирана операция на територията на областта на 6 септември срещу 7 септември с цел подобряване на условията по безопасност на движението. За констатираните нарушения са съставени 10 акта и 18 фиша по ЗДвП.

78-годишна била блъсната от 21-годишен водач на „Опел“, докато пресичала на пешеходна пътека на бул.“Беломорски“ в Кърджали на 7 септември малко след 11 часа. Пострадалата била откарана от екип на Центъра за спешна помощ в болницата и след преглед освободена. Не е констатирана употреба на алкохол. Катастрофата е обработена по административен ред с акт по ЗДвП. Само с материални щети са другите две произшествия в областта на териториите на управленията в Момчилград и Кирково. И за двете катастрофи причината е несъобразена скорост. На виновните водачи са съставени актове по ЗДвП.

 13 пожарникари от четири районни служби гасили запалени сухи треви и храсти на 7 септември и 8 септември в землищата на селата Бенковски, Лебед, Китна, Висока поляна и Габрово. Няма нанесени щети. Електрически стълб се запалил тази сутрин около 4,30 часа в крумовградското село Метлика. Екип на пожарната служба в Крумовград се справил с произшествието. Изгорял кабел. Пожарникари от Момчилград загасили горска постеля в района на спирка „Джебел“ снощи около 22,30 часа. Няма нанесени щети.

Екип на пожарната служба в Кърджали премахнал дърво от пътното платно в кв.“Възрожденци“ в града след подаден сигнал на 7 септември около 20,30 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини