Григор срещу Медведев - от 23 часа тази вечер

Полуфиналът Данийл Медведев - Григор Димитров на Откритото първенство на САЩ по тенис е тази вечер с начален час 23 ч наше време. Двубоят ще започне не по-рано, а е възможно да стартира и малко след това.

Той е втори в програмата на централния корт "Артър Аш". Преди това е финалът на двойки - от 19 часа, но след приключването му ще има награждаване.

Полуфиналът Рафаел Надал - Матео Беретини е след срещата на българина с руснака.

До момента Димитров и Медведев са разменили по една победа.

Серина Уилямс буквално отнесе Елина Свитолина - 6:3, 6:1, и се класира на десетия си финал на US Open. Тя ще направи нов опит за постигане на рекордната 24-а титла от Големия шлем.

И за седма в Ню Йорк, а нейна съперничка на финала е канадката Бианка Андрееску, постижението на което е голяма изненада. 19-годишната дебютантка в турнира препъна и Белинда Бенчич - 7:6(3), 7:5, в по-интересния полуфинал. Финалът при дамите е в събота.

Източник: http://clubz.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Jo
    Jo
    3 0
    17:29, 6 сеп 2019
    Ако бие довечера, утре в Хасково ще се поздравяваме с "Григор Воскресе"!!!
  • 2
    Ве
    ВЕТЕРАН.
    5 0
    17:59, 6 сеп 2019
    Ще бие па и да падне прослави народа ни по света жив и здрав да е и дано си хване вече няква булчичка да му дава кураж и да върви рамо до рамо с него тогава ще е непобедим сигорен съм малко са вече спортистите ни всичко вече не го вълнува нито спорт нито нищо.
  • 3
    Не
    Недялко Бакалов
    1 -1
    02:15, 7 сеп 2019
    Типичен нашенски каунь. Забравил българския, ланка и вмъква английски думи. Не знае как е на български. Типичен селендур.
Последни новини