Наркопласьор бяга от проверка при КПП "Чилик" и катастрофира, други двама се блъскат без да ги гонят

При проведени мероприятия в хода на извършвана СПО, служители на РУ Кърджали са установили автора на кражба на мобилен телефон и сума в размер на 130 лева, извършена на 28.08.2019 г. в хипермаркет в гр.Кърджали. Извършителят – 47-годишен жител на гр.Любимец е задържан.

     В РУ Кърджали е образувано досъдебно производство във връзка с възникнал на 31.08.2019 г. около 19.15 часа в парк „Арпезос север” в гр.Кърджали, побой между 4 лица. В РУ Кърджали са задържани 2 граждани.

При извършвана на 31.08.2019 г. в района КПП «Чилик» край гр.Кърджали, водач на МПС е осуетил проверката като е потеглил с автомобила. Същият изгубил управление и напуснал пътното платно, блъскайки се в храсти. Лицето е изхвърлило сак , съдържащ 5 кг. марихуана, които са иззети. Водачът е задържан. Образувано е досъдебно производство.

При извършена полицейска проверка, служители на РУ Кърджали са установили водач на мотопед, управляващ го в областния град след употреба на алкохол – 1.94 промила.

На територията на област Кърджали са възникнали 6 ПТП.

На 30.08.2019 г. водач на лек автомобил, управляващ с несъобразена скорост по пътя от с.Бенковски за с.Дрянова, блъснал неправилно паркиран в насрещната лента товарен автомобил. При ПТП е пострадал намиращ се зад т.а. гражданин. Същият е настанен за лечение с фрактура на черепа и прешлен. Образувано е досъдебно производство.

При 1 от ПТП, на пътя между ГКПП Маказа – гр.Кърджали, водач на лек автомобил, управляващ го с несъобразена скорост блъснал, намиращо се на пътното платно домашно животно, оставено без надзор.

Алкохолните проби са отрицателни.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини