Откриха голямо количество кокаин в складове на фирма в Бургас

Откриха голямо количество кокаин в складове на фирма в Бургас. Към момента са извадени над 80 кг наркотик от 17 контейнера, съобщава БНТ.
 
Фирмата, в чиито складове е открит кокаина, внася хранителни продукти. 
 
Във връзка с разкритията, Апелативна прокуратура - Бургас ще проведе брифинг по-късно днес с участието на Георги Чинев - Административен ръководител на Окръжна прокуратура - Бургас и старши комисар Калоян Калоянов - Директор на ОД на МВР-Бургас.
 
Припомняме, че миналата седмица спецпрокуратурата разби организирана престъпна група за разпространение на наркотици, действала в цялата страна. Към момента са задържани под стража 7 лица, но обвиняеми са общо 33 души.
 
Групата на Радо Ланеца е действала на територията на страната от около 4-5 години, като едва от две години е започнало разследване.
 
Част от лицата са били известни на разследващите от преди, включително и когато техните физиономии бяха разпространени и на плакати от неизвестни все още хора.
 
Тогава плакатите бяха разлепени в центъра на столицата с надпис "Те тровят децата ви". По-късно те се появиха и във Варна.
Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Bu
    business
    0 0
    19:25, 17 авг 2019
    След 2-3 седмици коката ще е на пазара.
Последни новини