Сунай Хасан ще се кандидатира отново за кмет на община Момчилград

Кметът на община Момчилград Сунай Хасан ще се кандидатира за втори мандат.

 Той обяви намерението си по време на разширено заседание на общинския съвет на ДПС, което е първото преди местните избори тази есен.

"Екипът ни показа много добри резултати във всички области на обществения живот през последните 4 години. Успешно разрешихме инфраструктурни проблеми в повечето населени места. Реализирахме серия от социални проекти, които осезаемо подпомогнаха възрастни и хора с увреждания. Имахме много успехи в сферите на образованието, културата и спорта. В края на мандата си мога да кажа, че свършеното от екипа ни достигна до всеки жител на община Момчилград. Благодарение на политиката на ДПС, която водим спрямо бизнеса, в района бяха реализирани серия от инсвестиции и бяха разкрити нови работни места. Всичко това ми дава основание да поискам отново подкрепата ДПС, на избирателите, за да реализирам втори успешен мандат, в който с екипа ми да продължим реализирането на идеи на нашата партия в полза на хората", мотивира решението си Сунай Хасан.

 Той допълни, че ако бъде избран, ще продължи политиката на Движението за преодоляване на дисбаланса между малките и големите населени места.

"Ние от ДПС сме обърнати с лице към хората и сме съпричастни с проблемите им. Целта на екипа ни е да направим Момчилград и останалите населени места в общината в по-добро място за живеене", заяви Сунай Хасан.

http://epicenter.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини