Слави започва собствен политически проект и телевизионен продукт

Днес, след 19 години в ефир, "Шоуто на Слави" излъчи своето последно предаване по bTV.

В седмиците преди края на предаването в медийното и обществено пространство имаше редица спекулации относно бъдещето на Слави Трифонов и неговия екип. Най-често срещаните сред тях бяха: че Слави ще се кандидатира за кмет на София; че ще обяви сформирането на свой политически проект; че ще създаде своя телевизия; че ще продължи с ново предаване в друга телевизия; че ще се оттегли от публичната среда.

Тази вечер предаването започна с целия му екип, строен пред камерите, на който Трифонов благодари от сърце и каза, че не би могъл да се справи без тях и те са неговото семейство. След това той благодари и на хората в студиото и зад екрана, които са го гледали през всичките години.

Предаването премина в песни, видео кадри и разговори с гости от екипа, с които зрителите си припомниха моменти от историята на шоуто.

Най-важен обаче беше краят, в който Слави обяви бъдещите си планове, а именно: ще създаде "собствен телевизионен продукт" на име "Седем-осми", който ще стартира от 15 септември, както и собствен "политически проект", който ще носи името "Няма такава държава". Мотото им ще бъде "Силата е в истината".

Засега не се споменават повече подробности около проектите.

За времето си на излъчване - от 27 ноември 2000 г. до 31 юли 2019 г. - и за 4176-те си предавания през шоуто преминаха хиляди звезди, политици и обикновени хора от целия свят.

И досега то остава най-рейтинговата продукция в родния ефир, гледана от милиони зрители в пиковите си години.

Характерните особености на "Шоуто на Слави" бяха оркестърът на живо "Ку-Ку Бенд", коментарите на водещия и редколегията от сценаристи, актьорските скечове и множеството риалити формати, започнати там: „Музикална академия Ку-Ку бенд“, „Танцувай с мен“, „Бягство към победата“, "Магаданс: Предизвикателството", „Аз пея в Ку-Ку бенд“, „Народен артист“, „Кандидати за слава“, „Моята голяма TV сватба“, „Добре дошъл в България“, „Претендентът“, „Умна и красива“, „Разсмей Слави“, „Пеещи семейства“, „Игра на хорове“, „Нова звезда“.

На 6 ноември 2016 г. в България се проведе национален референдум, иницииран от Инициативен комитет с председател Слави Трифонов. На него гражданите трябваше да отговорят с "да" или "не" на 3 въпроса:

1. Подкрепяте ли народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?
2. Подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите?
3. Подкрепяте ли годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори?

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини