Випуск 1999 отново се срещнаха след 20 години

Випуск 1999 г. от специалност “Електрообзавеждане на промишлени предприятия” на сегашната Професионална гимназия по електротехника и електроника „Кап. Петко Войвода” в гр. Кърджали, тогава Техникум по електротехника и електроника се срещнаха отново след 20 години от дипломирането си.
Специален гост на събитието беше класната ръководителка на Випуск 1999 инж. Боряна Андреева.
Сериозна част от курса пребивава временно или постоянно зад граница, което отчасти синтезира числеността на иначе веселата компания.
По време на срещата, бившите съученици сега мъже в зряла възраст припомняха си случки от ученическите години, разказваха за живота си, за професионалната си реализация, за децата и др.
Да види своите ученици след 20 години беше истинско изживяване за класната ръководителка инж. Боряна Андреева. Тя сподели, че поддържа връзки с част от тях по социалните мрежи. Много ми е приятно да се видим след толкова много години, развълнувано допълни тя.
Основни инициатори за срещата са самите тe. Създадоха група в социалната мрежи. Намериха имена, проучиха телефони и адреси. Издириха съучениците си из цялата страна и чужбина.
Наздравиците продължиха до късните часове, а най-честите пожелания бяха за удвоена група на 30-годишнината.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини