С оценка от държавен зрелостен изпит или успешно издържан кандидатстудентски конкурс по български език ще приемат тази година във Филиал „Любен Каравелов”

С оценка от държавен зрелостен изпит или успешно издържан кандидатстудентски конкурс по български език ще се приема тази година във Филиал "Любен Каравелов" в Кърджали.  
Приемът в кърджалийското висше училище ще бъде осъществен в седем специалности - Български език и английски език, Български език и история, История и английски език, Български език и гражданско образование, Начална училищна педагогика и чужд език, Предучилищна педагогика и чужд език, Биология и управление на природните ресурси. До 5 юли се приемат документи за редовния изпит по български език. Той ще се проведе на 8 юли, понеделник. До 5 юли продължава и устното препитване за проверка на говорните и комуникативните способности за специалностите НУПЧЕ и ПУПЧЕ. Кандидат-студентите могат да явяват на него всеки работен ден, когато им е удобно.
Във филиала могат да бъдат прехвърляни оценки от положени на други места изпити. Това се допуска до 11 юли. Първото класиране ще бъде обявено на 15 юли. 

http://bnr.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини