Влюбена двойка си каза "Да" в новия клип на Графа и Белослава (видео)

Парчето е много лятно, цветно и позитивно, красиво със слънчев романтичен нюанс. Животът предстои, лятото предстои и сватбата е тяхното начало.

Видеоклипът към новата песен на Графа и Белослава - „Да“ се появи в мрежата. Песента е модерен фюжън от реге и дъб. А красивата млада двойка в клипа споделя истински чувствата, когато се врича в любов на морския бряг. Веселина Добринова и Иван Шалев били избрани сред реални двойки, които се включват в предизвикателство в Instagram. Естествено, Графа и Белослава били част от специалното жури. Затова в пъстрото видео се преплитат истинска романтика и искрени емоции

Автори на текста са двамата изпълнители. Музиката е на Графа с участието на Борислав Бояджиев – Борче, който от своя страна е автор на аранжимента на "Да". 

Режисьор на видеото е Васил Стефанов. Морските снимки в с. Лозенец продължили 2 дни. Оператор е Георги Марков. 

Идеята за клипа хрумнала на Графа и Белослава по време на тайния им концерт в партньорство с бранда Fuzetea. Видеото е станало кулминация на общата им кампания #КажиМиДа.

Тракът е сред песните в излезлия преди две седмици албум на Графа „Страничен наблюдател“. Свежото парче ще бъде част от летните клубни участия на двамата изпълнители.

През октомври Графа тръгва на турне със своята банда в шест български града. На 2.10 са в Кюстендил, 7.10 - Гоце Делчев, 8.10 - Смолян, 9.10 - Кърджали, 10.10 - Шумен и 11.10 - Казанлък. На 10 юни 2020 пък предстои първия голям концерт на Графа на открито - на стадион „Българска армия“.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини