Активът на ДПС отбеляза Рамазан Байрам в Момчилград

Областната структура на ДПС се събра в Момчилград, за да отбележи мюсюлманския празник Рамазан Байрам. Събирането на актива на партията е традиционнои се провежда от 24 години на ротационен принцип една отседемте общини на областта.

На събитието писъстваха зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, Ердинч Хайрула, член на ЦОБ на ДПС, областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, председателят на областната младежка структура Байрам Байрам, народните представители Адлен Шевкед и Ерол Мехмед, кметове на общини, председатели на общински съвети, представители на младежката и женската организации, общински съветници, кметове на населени места.

В изказванията беше подчертана важността на изминалите европейски избори и силното представяне на ДПС в област Кърджали. Движението отново стана първа политическа сила в област Кърджали с 64,18 процента, като за него са гласували 38 444 души.

„Пожелавам на целия ни актив, както и на всички мюсюлмани в региона и страната благополучие, мир и разбирателство. В дни като днешния е важно да можем да простим и да поискаме прошка“, заяви зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов. Той призова присъстващите да работят за единението, разбирателството и заедността на жителите на област Кърджали.

„Сърдечно благодаря на всички структури за усилията да бъдем част от голямото и сплотено семейство на ДПС. Нека да продължим със срещите очи в очи с жителите на област Кърджали и да решаваме проблемите по населени места и оправдаем очакванията им, отбеляза областният председател Изет Шабан.

„Екипът ни пое конкретни и ясни ангажименти пред жителите на община Момчилград. Голяма част от проблемите вече са решени, но има още какво да се направи, затова продължаваме да работим“, каза кметът на община Момчилград Сунай Хасан.

„ДПС е нашата ценност, създадена с много мъки и страдания. Да работим за опазването на единството и заедността ни“, подчерта общинският лидер на ДПС в Момчилград Акиф Акиф.

От името на парламентарната група на ДПС в Народното събрание депутатът Ерол Мехмед поздрави присъстващите по повод празника, като им пожела здраве и берекет.

Това съобщиха от местната централа на ДПС

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини