Тарантино събира Джанго и Зоро

Той явно няма намерение да си взима почивка. Още продължават хвалебствията за новия филм на Куентин Тарантино „Имало едно време... в Холивуд“, но той вече подготвя следващия си проект. Това ще бъде екранизация по поредици комикси за двама култови герои – Джанго и Зоро.

Джерод Кармайкъл, известен комик и сценарист, който подготвя и римейк на култовата комедия „48 часа“, в момента пише сценария за бъдещия хит. За момента не е ясно дали Тарантино му помага или ще се включи по-късно в писането. Знаем само, че сюжетът ще е продължение на историята от неговия шедьовър „Джанго без окови“ с Джейми Фокс.

Изминали са няколко години от събитията във филма. Джанго все още е ловец на глави и тъй като за главата му е обявена награда на изток, той се подвизава в западните щати. По случайно стечение на обстоятелствата безмилостният ловец се запознава с поостарелия изтънчен дон Диего де ла Вега – прочутия Зоро. Впечатлен от неговите подвизи, Джанго решава да стане негов „бодигард“ и двамата се заемат да освободят местното население от робство.

За този проект се заговори още през 2014 г., когато шефката на Sony Ейми Паскал и Тарантино започват да го обсъждат с поредица мейли. Тогава той признава, че идеята е „много яка“. Сега остава да разберем дали все пак култовият режисьор наистина ще се заеме с „Джанго/Зоро“ или ще е само продуцент на филма.

Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини