Двама мъже пострадаха при гасене на пожар в село Ауста

Двама пострадали при пожар в къща на 2 юни около 5,30 часа в село Ауста. При опит да гасят огъня 80-годишен паднал от покрива на къщата и бил настанен в кърджалийската болница с натъртвания на гръдния кош, а 65-годишен получил изгаряния по лицето и едната ръка и бил транспортиран в пловдивска болница. Екип на пожарната служба в Момчилград потушил пожара, който унищожил къщата. Дежурна оперативна група от РУ-Момчилград е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство по чл.330, ал.1 от Наказателния кодекс. Причините за произшествието са в процес на изясняване.

Екип на пожарната служба в Крумовград загасил запалени отпадъци под моста на река Крумовица на 1 юни около 16,30 часа. Електрическо табло в жилищен блок в Ардино се запалило на 31 май около 22 часа вследствие на късо съединение. Екип на пожарната служба в града се справил с произшествието.

Три екипа от службата в Кърджали помогнали вчера за пренасяне на болна жена до медиците от Спешна помощ, отводнявали мазета и премахнали дърво от пътното платно на бул. „България“ в областния град.

Шестима служители с 2 автомобила от РДПБЗН-Кърджали са изпратени в Пловдив за овладяване на последиците от поройните дъждове.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини