С поднасяне на венци и цветя Кърджали се поклони пред подвига на Христо Ботев и геройски загиналите за България

С поднасяне на венци и цветя пред Паметника на освободителите в Градската градина днес в Кърджали почетоха паметта на Христо Ботев и геройски загиналите за свободата на България.

Сред официалните лица, участвали в церемонията, бяха заместник-кметовете на община Кърджали Веселина Тихомирова, Тунджай Шюкрю и инж. Катя Митовска, заместник-областният управител Севда Камбурова, началника на Регионалния инспекторат на образованието Гроздан Колев.   

Бяха поднесени венци и цветя от името на кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис, председателя Народното събрание Цвета Караянчева, народния представител Адлен Шефкет, областния управител на Кърджали Никола Чанев, Общинския съвет, обществения посредник Расим Муса, Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва и ветераните от войните,Регионалната библиотека „Н.Й.Вапцаров”, политически партии, граждани.

Преди да завият сирените точно в 12, с едноминутно мълчание и падане на колене беше почетена паметта на Христо Ботев и геройски загиналите за свободата на България.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини