Басейните на комплекс "Аквафантази" ще работят утре безплатно за Деня на детето, чакат малките кърджалийци

Изображение 1 от 3

     Комплекс "Аквафантази" ще работи утре 1 юни Международен ден ден на детето безплатно за малки и големи.  Целият месец май входът на комплекса бе свободен.
    Метин Бекир,собственик на комплекса, заяви за Кърджали бг вести, че това е част от политиката на фирма "Аквафантази" ООД насочена към популязиризиране на плуването сред децата. Басейните разполагат с водни парзалки, фонтани и други атракции. Заради малките посетители  са взети всички мерки водата в трите басейна на комплекса да бъде перфектно пречистена. "Аквафантази" разполага със собствена лаборатория за контрол на водата в басейните. Възоснова на анализ се дозират препаратите, които дезинфекцират водата, каза още Метин Бекир.
     Басейните в комплекса са инспектирани от Регионалната здравна инспекция и имат всички необходми разрешителни за работа. Показателите на водата в тях са безупречни.
      Ще припомним,че "Аквафантази" бе открит миналата година. Той се намира над кв."Веселчани" в Кърджали по пътя за с.Петлино.
    Комплексът е любимо място за частни партита. Има хотелска част и ресторант с просторна тераса с хубав изглед към Кърджали.
    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини