Серия от проверки и досъдебни производства в областта

Проверка по чл.325, ал.1 за хулиганство е започната в РУ-Джебел след жалба от 17-годишен. По първоначални данни между непълнолетния и 34-годишен възникнал скандал на 27 май около 18 часа, при който по-големият отправил обидни думи и нанесъл юмручни удари на тъжителя. Работата по случая продължава група „Криминална полиция“ в управлението.

Две проверки са започнати в РУ-Кърджали за управление на нерегистрирани моторни превозни средства. 18-годишен се движил в областния град с нерегистриран мотопед. Полицаи засекли в същото деяние и 31-годишен в село Глухар. Сектор „Охранителна полиция“ в управлението работи по изясняване на случаите.

Досъдебно производство за използване на чужда дебитна карта без съгласието на титуляра е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Окръжна прокуратура. От сметката на 37-годишна били изтеглени 820 лв. Сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая. Издирва се извършителят на престъплението.

  Проверка в РУ-Момчилград е започната с постановление на Районната прокуратура. 34-годишен не издължил на малолетните си деца издръжка в размер на 1250 лв. Група „Охранителна полиция“ в управлението работи по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини