Продължението на „Миньоните“ излиза през юли 2020 г.

Изображение 1 от 2

    Отдавна чакахме потвърждение за нови приключения на малките жълти пакостници. Ето че Universal и Illumination обявиха официалното заглавие на продължението на своя голям хит от 2015 г. „Миньоните“, който е част от поредицата „Аз, проклетникът“. Новият филм ще се казва „Minions: The Rise of Gru“, а премиерата му ще бъде на 3 юли 2020 г.

    Заглавието явно намеква, че сюжетът ще разказва за произхода на Гру, озвучаван в оригинал от Стив Карел – суперзлодеят, който е основното действащо лице в поредицата, чието начало бе поставено през 2010 г. Видяхме го като малко момче в „Миньоните“, който разказваше за появата на жълтурковците и тяхната еволюция през вековете. За момента не знаем нищо за сюжета на продължението, нито кои звезди ще участват в озвучаването.

    „Миньоните“ спечели над 1,16 милиарда долара и стана първият филм от поредицата с подобно постижение. През 2017 г. „Аз, проклетникът 3“ също успя да достигне приходи над 1 милиард. До момента четирите филма са спечелили общо над 3,7 милиарда долара само от кино разпространение, превръщайки „Аз, проклетникът“ в най-печелившата анимационна поредица на всички времена.

    Обикновено около празничния 4 юли винаги се струпват премиерите на най-големите хитове за годината. Премиерата на „Миньоните 2“ ще съвпадне с тази на друго продължение – „Топ Гън 2: Маверик“, а седмица по-рано излиза мюзикъла „In the Heights“, на който се залагат много надежди. Седмица след завръщането на Миньоните, предстоят премиерите на „Free Guy“ с Райън Рейнолдс, третата част на „Ловци на духове“, както и нов филм от поредицата „Чистката“.
     

    Източник: cinefish

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини