Осъдиха охранител от известна фирма в Кърджали за нанасяне на телесна повреда

Охранител от известната фирма „СОТ 161”Х.В.У.бе осъден за нанасяне на телесна повреда. Подсъдимият сключи споразумение с Районна прокуратура Кърджали и се призна за виновен, което  доведе до намаляване на наказанието му.

 В сайта на Районен съд Кърджали е отбелязано,че магистратите признават за виновен  подсъдимият Х.В.У. български гражданин, със средно образование, неженен, работи като охранител във фирма „СОТ 161“ гр.Кърджали, неосъждан, ЗА ВИНОВЕН в това, че: На 06.01.2016 г. в гр.Кърджали, в съучастие като извършител с Р.С.С. и Л.С.Ч., причинил на С.М.Б. средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на малкия пищял на лявата подбедрица, довело до трайно затрудняване на движението на левия крак за около два месеца при обичаен ход на оздравителния процес.Налага се  наказание „ПРОБАЦИЯ“ със следните пробационни мерки: „задължителна регистрация по настоящ адрес” за срок от 1 година и 6 месеца с периодичност два пъти седмично и „задължителни периодични срещи с пробационен служител” за срок от 1 година и 6 месеца.

  Осъжда  подсъдимите Х.В.У., Р.С.С. и Л.С.Ч., и тримата със снета по делото самоличност, да заплатят солидарно по сметка на ОД МВР-Кърджали направените на досъдебното производство разноски в размер на 533.82 лв. Осъжда подсъдимите Х.В.У., Р.С.С. и Л.С.Ч., и тримата със снета по делото самоличност, да заплатят солидарно на частният обвинител С.М.Б. сумата в размер на 1000 лв., представляваща направени разноски по делото за адвокатско възнаграждение. Прекратява  наказателното производство . Определението  е окончателно. 

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини