Церемонията по откриването на четвъртият завод на "Теклас-България" край Кърджали започва в 9,00 ч.на 11 май, идва премиерът

Церемонията по откриването на четвъртия завод на фирма "Теклас -България" край Кърджали ще започне от 9,00 часа на 11 май/събота/2019 г.Часът бе променен заради спешен ангажимент на министър председателят Бойко Борисов в Брюксел. Първоначално началото на церемонията бе насрочено за 13,00, но премиерът има неотложна визита в столицата на Обединена Европа. Борисов удържа на обещанието си и потвърди, че лично ще открие новия завод. Това е третата визита на премиера в "Теклас България". Ще припомним,че той преряза лентата на втория и третия завод на "Теклас България" край Кърджали.
  Представителят на собственикът на "Теклас България" адв. Георги Георгиев съобщи за медиите,че заедно с премиерът в церемонията ще участват Раул Данон, собственик на холдинг "Теклас",НПр.Хасан Улусой, посланик на Р Турция в нашата страна и генералният консул в Пловдив Хюсеин Ергани.
  Очаква се при церемонията освен четвъртия завод да бъдат открити още два корпуса на научно-изследователски център, административна сграда и център за социална адаптация и вазстановяване на работниците.
  Ще припомним, че фирма "Теклас България" получи награди за инвеститор на годината в своя клас. Холдингът "Теклас" пък получи признание от автомобилните гиганти, с които работи. Той бе обявен за водещ партньор на "Фолкваген груп". Холдингът има фабрики и логистични центрове в ключови места на света.
Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини