Спипаха наркоман с хероин

За незаконно притежаване на хероин 24-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Около 3 часа на 9 април мъжът бил проверен от криминалисти от ОД на МВР на черен път в обхвата на града, където била укрита дрогата. Извършен е оглед на мястото на произшествието. Направен е тест, при който прахообразното вещество реагирало на хероин. Наркотикът е иззет и е на съхранение в дирекцията. Образувано е бързо производство по чл.354а, ал.1 от Наказателния кодекс за незаконно придобиване и държане на наркотично вещество. Работата продължава разследващ полицай.

Непълнолетен и малолетен са повредили заключващ механизъм на автомат за кафе в областния град, установиха криминалисти от РУ-Кърджали. Посегателството беше извършено на 8 април. След подаден сигнал и организирани изидрвателни действия полицаи открили две момчета на 13 и 15 години, съпричастни към деянието. Непълнолетният е задържан за срок до 24 часа вчера, а на малолетния е оказана полицейска закрила за срок до 48 часа в специално помещение в полицейското управление.

 110 лв. е наложеното административно наказание на 18-годишен с решение на Районния съд в Крумовград. Глобата е по Указа за борба с дребното хулиганство, след като младежът ударил с юмруци 17-годишен след спор между тях.

 Екип на пожарната служба в Джебел отводнил мазета на жилищен блок след подаден сигнал вчера в 9 часа. Около 20 часа снощи екип РСПБЗН-Кърджали обезопасил електрически стълб до пристигане на служители на Електроразпределителното дружество.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини