Жените социалистки не забравиха здравните работници в Кърджали

За поредна година жените социалистки не забравиха здравните работници в града. По повод 7 април – Световния ден на здравето, те поднесоха цветя, пити, картички с поздравителен адрес  на  работещи в сферата на здравеопазването в МБАЛ“Атанас Дафовски“.

 „Днес сме тук, за да ви поздравим с професионалния ви празник. Благодарим ви за достойния и всеотдаен труд, за човещината, въпреки трудностите, ниските заплати и проблемите в здравеопазването“, се обърна с думите председателката на Обединението на жените социалистки Теодора Каракостова при сърдечната среща с началник отделението д-р Йордан Караиванов и медицинския персонал на неврологично отделение.

От името на обединението Величка Георгиева подари апарати за измерване на кръвно налягане на  неврологично и сърдечно отделение с пожелания да упражняват  с гордост благородната си и нелека професия! Бяха поднесени цветя за благодарност на лекари и медицински сестри в отделението по хирургия, с   китка здравец Марияна  Ликова  закичи и малкия Араз в неонатологичното отделение.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини