Жените социалистки в Кърджали се веселиха за Осми март, почетоха ги депутати

В навечерието на 8-ми март три поколения жени социалистки спретнаха един емоцианален  купон в ресторант „Москва” съпътстван с много танци и игри. Въпреки различията във възрастта, млади и стари се веселиха подобаващо, а дансингът буквално прегря от танците и кръшни техора.Жените бяха подготвили и  раздадоха свои  номинации,а приза ” Червена роза- 2019г.“връчиха на Керанка Палахутева, като „гарант за чистотата, лоялността, опита и морала  в политиката.”

Присъстващите бяха поздравени със стихотворение за жената, поднесено на руски език, от председателя на Клуба на руските съотечественици Олга Стоянова.

С думи на благодарност и уважение, като бивша възпитаничка, председателката на обединението на жените социалистки Теодора Каракостова,поднесе букет от пролетни цветя на дългогодишниядиректор на училище „Митко Палаузов“, 93-годишната Златка Петрова, училище с достойни преподаватели, оставило трайни следи в областта на образованието в региона.

Гости на осмомартенското тържество  бяха народните представители:дългогодишния кмет на община Смолян, опитния парламентарист Дора Янкова; младата,обаятелна  и голям боец в отстояване на каузи и справедливи позиции Надя Клисурска; острието на лявата журналистика у нас,депутата от Кърджали Александър Симов.

Силните им  изказвания повдигнаха  още повече  настроението в залата, а индивидуалните им  разговори бяха удовлетворение за всеки от присъстващите.

Това съобщиха от местната централа на БСП в Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини