Цветанов в Кърджали: Предстои ни битка на европейските ценности срещу националпопулизма

Предстоящите избори за Европейски парламент ще бъдат своеобразна битка на общочовешките и европейски ценности срещу националпопулизма. Ето защо всички ние не трябва да допускаме България да бъде отклонена от своя европейски път. Това заяви председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред близо 1000 членове и симпатизанти на ГЕРБ от Кърджалийско, които препълниха салона на театъра в града, за да отбележат заедно 12-я рожден ден на структурата, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. 

„Трябва да осъзнаем важността на тези избори и да не допускаме случайността да промени посоката на развитие на страната ни“, изтъкна той. „Икономически България е стабилна и това се оценява от всички международни рейтингови агенции. От началото на мандата увеличихме заплатите на българските учители с 20 процента, а до края на мандата ще ги удвоим, както обещахме по време на предизборната ни кампания. Благодарение на усилената работа на нашите евродепутати европейският бюджет на България ще бъде увеличен и през следващия програмен период страната ни ще получи 4 млрд. лв. повече от европейските фондове“, отчете Цветан Цветанов пред актива на ГЕРБ в Кърджалийско. 

Председателят на ПГ на ГЕРБ припомни също, че българското европредседателство беше изключително успешно и България успя да върне темата за европейската перспектива пред страните от Западните Балкани в дневния ред на Европа. 

„ГЕРБ доказа, че може да управлява България. В Топ 5 сме на ЕС по икономически ръст – 3,6 на сто. Какво повече?! Носим духа на победата. В същото време БСП не е направила нищо добро за страната ни. Правят политика на инат и губят от отсъствието си в парламента. От ГЕРБ обаче няма да позволим някой да промени курса на България на Изток“, каза още заместник-председателят на ГЕРБ. 

„Вълнувам се и от вълнение на националното събрание на ГЕРБ преди месец пропуснах да спомена Кърджали, но днес признавам, че сърцето ми е тук и винаги ще намирам време да идвам при вас“, сподели с членовете и симпатизантите на ГЕРБ от региона Цветан Цветанов. „Спомням си, как проходихме със Сдружението, бяхме 17-18 човека. А сега сме в препълнена зала с правостоящи. Цвета беше нашият избор. Тя е искрена, истинска и силна. И с вашата ежедневна подкрепа стана два пъти по-силна. Имах възможност да структурирам партията в национален мащаб. За нас беше важно да имаме представителност и в малките населени места. И тази ни философия даде блестящи резултати. Имаме представителство навсякъде. Крайно време е да имаме и кметове в Кърджалийско“, обърна се към препълнената зала Цветан Цветанов. 

http://epicenter.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини