15 °C

Американски професионален баскетболист "крие топката" на наши момичета

Изображение 1 от 2

  Американският баскетболист-професионалист Джими Хънт повтори шоуто си в Кърджали за Месеца на Америка,като "скри топката" на нашите момичета от клуб "Орфей".Нашите надежди истински се забавляваха с техниката,която им представи Хънт.
   На проявата,която е в календара на Месеца на Америка, организиран от дружество "Приятели на САЩ" присъстваха Мат Хагенгрюбер, аташе по културните и образователни въпроси в Посолството на САЩ, и Валентина Иванова, председател на Дружество "Приятели на САЩ".Те  дадоха старт на проявата. Н а откриването на уъркшопа присъстваха Первин Риза и Тодор Радев от Дирекция "Хуманитарни дейности" на община Кърджали, както и президентът на баскетболен клуб "Орфей" Милко Багдасаров.

  Джими Хънт участва в Месеца на Америка миналата година, когато проведе демонстрационен мач с момчета и момичета от ученически баскетболни отбори от Кърджали.
  Джими Лий Хънт е роден на 14 септември 1982 г. в Ютика, Ню Йорк. Девети  най-добър реализатор за всички времена на Франклин Пиърс Колидж, САЩ. Бивш член на Harlem Globe Trotter (2004,2005).
  Състезавал се е за отбори в Словения, Италия, Германия, България, Чехия. Най-добър реализатор и подавач на Словения за 2006 г. Най-полезен играч /MVP/ на първенството в Словения за сезон 2006–2007 г. Участник в осем Мача на звездите, шест пъти е финалист в конкурс по забивки.
  В продължение на девет години Джими е треньор в колежански баскетболни кампове за деца и подрастващи в САЩ. Изготвя персонални тренировъчни сесии за подготовка на кандидатстващи в американски колежи. Участник в NBA камп на Atlanta Hawks.
  През  2017 година  създава Basketball LAB – Баскетболна лаборатория за  индивидуални обучения на деца и ученици.
  Кърджали бг вести

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 21.11.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Чувствате се изпълнени с енергия и всявате бодрост навсякъде около вас. Днес ви се отдава прекрасна възможност да завършите нещо, което сте започнали отдавна и можете да бъдете сигурни, че удовлетворението ви ще е пълно, ако го направите.
  21 ное 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Възможно е да се разделите с хора, които са ви разочаровали. По-често се вслушвайте в съвети, не са случайни. Възможни са обрати в плановете ви за деня. В професионалната сфера имате печеливши намерения, но е важно как ще ги реализирате. Ласкателите не са ваши съмишленици и колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-добре за делото ви.
  21 ное 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Усетът ви днес ще ви подскаже най-доброто решение. Помислете за бъдещето си, помечтайте. Предстоят ви интересни и благоприятни за вас събития. Нужен ви е още малко хъс за да успеете. Не обръщайте внимание на дреболиите.
  21 ное 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Деловите от вас ще следват срочността на многото си задачи, което ще определя и приоритетите им. Изграденото партньорско доверие ви помага да се справите по-лесно с тях, както и да планирате следващ проект. В личният ви живот ще настъпи оживление, най-вече в интимната сфера. У дома ви очаква приятна новина.
  21 ное 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Не се тревожете за бъдещето си. Очакват ви предимно радостни събития. Концентрирайте се върху настоящите си задачи и всичко ще бъде наред. Успехът ви сред противоположния пол е впечатляващ. Все пак пестете си силите и бъдете по-критични при избора си.
  21 ное 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ангажиментите, които ви занимават са прекалено много. Изкушението да се измъкнете от всичко е голямо, но не и за вас. Не избягвайте сериозните задължения, ще си помогнете много, ако се справите с тях още днес. Денят ще ви донесе приятни емоции, свързани с осъществяване на ваша мечта.
  21 ное 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Решени сте да постигнете намеренията си и ще вложите много старание, за да се докажете. Не са изключени и по-рисковани ходове, но за тях имате своите обяснения. Помислете как да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение. Няма да се затрудните, стига да го желаете.
  21 ное 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Вниманието и грижите, които влагате към някой или нещо, ще се оценят. На душата ви ще олекне, а делата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените време и енергия. Ще си дадете сметка, че сте могли много по-рано да изчистите проблема, без да задълбочавате в него. Делова среща ще ви зареди с добри очаквания.
  21 ное 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Старанието ви ще се забележи, но не го проявявайте само по тази причина. Има много други неща, заради които си заслужава да се погрижите, като на първо място покажете искреното си отношение и внимание. По-малко съветвайте, повече действайте. Вълнуващи преживявания за онези, които не са загубили усета си към романтиката.
  21 ное 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Стойте настрана от конфликти и интриги, за да запазите спокойствието на духа си. Занимавайте се с дела, които са част от общ проект и биха ви обогатили финансово и духовно. В търпението и компромисите е част от мисията ви. Децата и родителите ще напомнят за нуждите си, погрижете се.
  21 ное 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Влагайки творчество в работата си, ще се радвате на добри резултати, които ще дадат отражение не само на финансите ви, но и в отношенията с партньора ви. Връзката ви ще укрепне, ще получите повече уважение и дадете простор на чувствата си, ще ви се отрази обновяващо на самочувствието, на плановете и на живота ви.
  21 ное 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  За някои от вас денят може да бъде много ползотворен в делови план. Не оставяте много възможности на конкурентите си и си осигурявате добри позиции. Не бъдете прекалено взискателни към близките си. Критиките ви в един момент може доста да досадят и да станат повод за скандал. Ще намерите и достатъчно време за почивка в приятна компания.
  21 ное 2019
  Последни новини