28 °C

Кърджалийци негодуват от автобусна спирка, настояват за преместването ѝ

Изображение 1 от 2

    Кърджалийци, живеещи и работещи в близост до автобусната спирка на градския транспорт на Пазара, негодуват и настояват за преместването ѝ.

    Те се оплакват, че през зимния сезон двигателите на рейсовете работят без прекъсване и замърсяват въздуха.

    „Дишаме отровни газове всеки ден. И без това въздухът в града е наситен с твърди прахови частици“, оплакват се те.

    Недоволните настояват автобусите, които често правят колона от 6-7 коли, да се върнат на терена на старата общинска автогара, където сега е битака. Те припомнят, че Общината бе поела ангажимент, с изграждането на Пазара на производителите и прилежащите му магазини, битакът да изчезне.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Хороскоп за 06.08.2020

    Хороскоп за Овен

    Овен
    Денят бележи материални придобивки и лични удовлетворения за много от вас. Доверието, с което ви приемат е напълно заслужено и самочувствието ви е оправдано. Запазете добронамереността си към всички от обкръжението ви, това ще ви помогне да се концентрирате върху важните за вас дела.
    06 авг 2020

    Хороскоп за Телец

    Телец
    Романтичен флирт или друго нежно чувство ще ви направи по-внимателни към интимните ви партньори. Развитията ще са във ваша полза и бързо ще получите онова, към което се стремите. Други ще са погълнати от делови задачи, но не за дълго. С прагматичен подход ще пристъпите към работа, която ще приключите в рамките на деня.
    06 авг 2020

    Хороскоп за Близнаци

    Близнаци
    Очаква ви ден, изпълнен с динамика и промени. Работата ви ще бъде свързана с множество срещи, в които вие сте водещата страна. Справяте се добре с тази роля, а и има хора, които ви оказват необходимата подкрепа. Не пренебрегвайте подробностите, на които ви обръщат внимание вашите колеги. В определен момент те могат да се окажат решаващи за нещо важно.
    06 авг 2020

    Хороскоп за Рак

    Рак
    Ще останете доволни от професионалните си изяви днес. Повече съсредоточеност при работа свързана с пари. Възможни са измами и допълнително внимание ще бъде от полза. За някои изгодни предложения свързани с нова работа. Денят ще носи успех за всякакъв вид сдружения. Съвместните начинания се толерират.
    06 авг 2020

    Хороскоп за Лъв

    Лъв
    Денят ви ще е успешен. За много от вас той се свързва с добри реализации, бизнесът ще ви донесе повече вълнения, но и финансови придобивки. Приятели от чужбина ще разнообразят ежедневието на някои от вас. Очаквана среща ще ви донесе положителни емоции, за други спокойна почивка.
    06 авг 2020

    Хороскоп за Дева

    Дева
    Някои от вас съвсем основателно ще отделят повече време за подготовка на предстоящо събитие. Чувствате се достатъчно уверени в себе си, за да действате по собствено усмотрение. Моментът е подходящ за конкретни стъпки, така че не се колебайте. Време е да действате. Можете да напреднете в много кратки срокове.
    06 авг 2020

    Хороскоп за Везни

    Везни
    Мнозина от вас ще съсредоточат усилията си към повишаване на квалификацията си. Това ще ги направи конкурентноспособни и по-успешни в професионалната им кариера. Не се лутайте в търсене на подходящо занимание, имате ясна цел – следвайте я. Една среща ще остави следа в живота ви.
    06 авг 2020

    Хороскоп за Скорпион

    Скорпион
    Денят ви предлага доста разнообразни събития. На някои от вас може да се наложи да избират между няколко еднакво изкусителни възможности. Не се колебайте твърде дълго и се възползвайте изцяло от случая. Денят бележи и желано избавление от сърдечните терзания за мнозина от вас.
    06 авг 2020

    Хороскоп за Стрелец

    Стрелец
    Днес е добре да владеете емоциите си и да подхождате трезво към задачите си. Здравето е възможно да ви създава проблеми. Любовният ви живот е наситен с вълнуващи преживявания и интересни разговори с вашата половинка.
    06 авг 2020

    Хороскоп за Козирог

    Козирог
    Поставяйки разбирателството с другите, като водещо начало, ще прозрете, че съдбата ви толерира и дава привилегии. Това е верния път. Обстоятелствата ще бъдат във ваша полза и ще ви дадат възможности да погледнете на проблемите си от по-различен ъгъл, и да решите бързо загадката.
    06 авг 2020

    Хороскоп за Водолей

    Водолей
    Избягвайте всякакви спорове днес, дори да сте сигурни в правотата си. Спокойствието взима връх над всичко и днес никой няма да е в състояние да ви изнерви.Отдайте се на любимото си занимание и не се занимавайте с чужди проблеми. Ще имате възможност да наситите душата си с хубави емоции, ако разбира се това ви вълнува.
    06 авг 2020

    Хороскоп за Риби

    Риби
    Овладейте емоциите си и се заемете сериозно със задачите си. Отдавате прекалено голямо значение на нечие поведение, а можете просто да го пропуснете покрай себе си. В същото време не бъдете недостъпни за човек, който ви показва добрите си чувства. Възможно е здравето ви да ви създаде грижи.
    06 авг 2020

    Случаен виц

    Последни новини