25-годишна блъсна пешеходка, вкарва я в болницата със счупен крак

Двама пешеходци и двама водачи са пострадали при пътни произшествия вчера в Кърджали.

Около 7 часа в кв.„Гледка“ „Фиат“, управляван от 25-годишна жена, блъснал 45-годишна пешеходка, която е със счупен крак. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство и работата продължава разследващ полицай.

63-годишен мъж, пресичащ на пешеходна пътека на бул.„България“, бил блъснат от 21-годишен водач около 11 часа. Пострадалият бил транспортиран от екип на Центъра за спешна помощ за преглед и след това освободен.

Около 8 часа на кръстовището между ул.„Петър Берон“ и бул.„Христо Ботев“, след отнето предимство, 32-годишен водач с „Фолксваген“ блъснал „Сеат“, управляван от 50-годишен мъж. Двамата водачи са били прегледани в Спешното отделение, като по-младият бил настанен за лечение в болницата, а другият – освободен. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. На виновните за произшествията са съставени актове.

Товарен автомобил „ИФА“ с прекратена регистрация е засечен от полицаи в Крумовград. Колата била управлявана от 61-годишен мъж. При направена справка полицаите установили, че моторното превозно средство е с прекратена регистрация по чл.143, ал.10 от ЗДвП за липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ в управлението.

Бързо производство е започнато в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на алкохол. Около 4 часа тази нощ на изхода на Кърджали в посока Ардино за проверка бил спрян „Фолксваген“ с 30-годишен водач. Тестът за алкохол на шофьора отчел 1,96 промила. Отказал е проба за химически анализ. Задържан е  за срок до 24 часа. Работата продължава разследващ полицай.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини