20 °C

Зам.-председател на Общинския съвет се "закача" с областния управител, показа негов колаж

Изображение 1 от 5

  Зам.-председателят на Общинският съвет Кадир Мустафов се "закачи" с областния управител Никола Чанев , като показа по време на вчерашната сесия колаж. На него губернаторът е изобразен с големи  розови очила, държейки столевова банкнота. Това стана по време на обсъждането на промени в Наредбата за местни данъци и такси. Поради промени в националното законодателство съветниците от местния парламент обсъдиха и приеха промени в частта за данъка за моторните превозни средства.

   Днес сред нас липсва големия защитник на запазването на ставките на местните данъци и такси. Липсва г-н Чанев. Добре е председателят на групата съветници на ПП ГЕРБ Огнян Иванов да му подари своите розови очила, които слага по време на обсъждането на бюджетите на общината. Това заяви от трибуната Кадир Мустафов и подари колажа с лика на областния управител на представители на неговия екип.

    Огнян Иванов контрира, че законовите промени са приети по предложение на Националното сдружение на общините в Република България, чийто зам.председател е инж.Хасан Азис. Не е възможно това да е станало без негово знание, посочи Иванов. Махнете снимката на Чанев и я заменете с тази на кмета, призова Огнян Иванов.

    Мустафов отбеляза, че законопроекта за увеличаването на дънъка за МПС ,се отнася за масовите автомобили и е приет с гласовете на ГЕРБ и Обединените патриоти. Той е в услуга на по-богатите, които могат да си позволят да си купят нови коли. Кадир Мустафов каза,че основният удар е насочен към  собствениците на автомобили, които получаваха 40% отстъпка,заради катализаторите на своите коли.

     Зам.-кметът на община Кърджали Тунджай Шукрю представи в детайли промените на данъчните ставки, които следват националното законодателство. Той посочи,че за малките автомобили коефициентите се запазват. Оскъпяването идва от екологичната част на данъка.

  Георги Кулов

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   An
   Anonimen
   1 0
   08:23, 1 фев 2019
   точно сводника сте пуснали да коментира, а не знаете ли ,че той е за затвора, отвратително мекотело, грозно плазмодо, като го видиш и да драйфашшшшшш

  Хороскоп за 20.09.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще срещнете неразбиране и това ще създаде пречки. Приемете всяка подкрепа, не се лишавайте от предлагащи ви се улеснения. Отношенията ви с привлекателна за вас личност ще се развият според желанията ви. Нужно е още малко време преди да откриете взаимно чувствата си. Не предизвиквайте събитията с настойчивото си поведение.
  20.09.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не ви очакват препятствия при деловите ви ангажименти, а пък и партньорите ви са позитивно настроени. В личен план можете да направите нещо ново, с което да зарадвате любимия си човек. Повярвайте на грижите му и повече не подлагайте на съмнение усилията му да ви прави щастливи.
  20.09.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Пътувания, срещи или творчески търсения са сред нещата, с които предстои да се занимавате днес. Предложение за работа по нов проект или друга добра възможност ще насочи интереса ви в избраната от вас сфера. Но също така са възможни разминавания с хора, които не мислят като вас. Бъдете търпеливи.
  20.09.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Периодът на затишие скоро ще свърши. За това не пропускайте да наваксате всичко онова, за което не ви достигаше време до сега. Радвайте се на деня, защото ще ви направи щастливи с присъствието на любим човек или нова придобивка. Ще имате настроение за забавления и романтични закачки.
  20.09.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Придържайте се към програмата си днес и избягвайте рисковани инициативи. Денят не е подходящ за дръзки постъпки и мащабни начинания. Вероятността да не успеете, ако решите да ги предприемете е значителна. Личния ви живот и по-точно отношенията с любимия човек или пък желана от вас личност са източник на приятни емоции и ви носят пълно удовлетворение.
  20.09.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Поставяте си много задачи и времето може и да не ви стигне, но ентусиазмът ви е налице. На първо време се погрижете за здравето си - вашето и на близките ви. Финансови затруднения ще охладят желанието ви за харчене, както и могат да се явят препятствия по отношение на предстоящо пътуване.
  20.09.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Нерешени проблеми от миналото ще ви напомнят за себе си. Повече няма да отлагате и ще им се посветите, този път успешно. По-малко занимавайте околните със себе си, освен, ако няма да ги зарадвате с нещо приятно. Финансовите ви дела търпят развитие, за някои в положителна посока. Прагматичният ви подход дава резултати.
  20.09.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Бъдете по-ограничени и ще избегнете по-сериозни недоразумения в дома и семейството. Не се обвързвайте с нищо свързано с много хора. Помислете над стореното до тук и направете план за идните дни. Не съжалявайте за миналото. Времето днес е подходящо за усъвършенстване. Не се поддавайте на фалшиви емоции и лесно печелене на пари. Знаете истината за безплатните обеди. Помислете си кое си струва да запазите и за в бъдеще.
  20.09.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
  20.09.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Нищо не ви липсва да получите това, което искате. Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото. Използвайте силата на разума си и търсете проявление на чистите си мисли, без да се обвързвате със съмнителни хора и условия. Дръзновението ви е вашия печеливш ход днес.
  20.09.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Стремите се да бъде добри в работата си, поради което полагате доста усилия и търпение. Това е похвално и не се учудвайте, ако ви предложат промяна на служебното ви положение.Покажете на хората, които обичате истинските си чувства.
  20.09.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Въпреки затрудненията, които срещате за момента ситуацията е доста благоприятна. Желанието ви да успеете изглежда несломимо и бавно и сигурно получавате това, към което се стремите. Ангажимент, свързан с ваш близък може би ще отнеме част от времето ви, но това няма да повлияе съществено на плановете ви. Бъдете по-умерени в думите си спрямо любимия човек.
  20.09.2019
  Последни новини