Зам.-председател на Общинския съвет се "закача" с областния управител, показа негов колаж

Изображение 1 от 5

    Зам.-председателят на Общинският съвет Кадир Мустафов се "закачи" с областния управител Никола Чанев , като показа по време на вчерашната сесия колаж. На него губернаторът е изобразен с големи  розови очила, държейки столевова банкнота. Това стана по време на обсъждането на промени в Наредбата за местни данъци и такси. Поради промени в националното законодателство съветниците от местния парламент обсъдиха и приеха промени в частта за данъка за моторните превозни средства.

     Днес сред нас липсва големия защитник на запазването на ставките на местните данъци и такси. Липсва г-н Чанев. Добре е председателят на групата съветници на ПП ГЕРБ Огнян Иванов да му подари своите розови очила, които слага по време на обсъждането на бюджетите на общината. Това заяви от трибуната Кадир Мустафов и подари колажа с лика на областния управител на представители на неговия екип.

      Огнян Иванов контрира, че законовите промени са приети по предложение на Националното сдружение на общините в Република България, чийто зам.председател е инж.Хасан Азис. Не е възможно това да е станало без негово знание, посочи Иванов. Махнете снимката на Чанев и я заменете с тази на кмета, призова Огнян Иванов.

      Мустафов отбеляза, че законопроекта за увеличаването на дънъка за МПС ,се отнася за масовите автомобили и е приет с гласовете на ГЕРБ и Обединените патриоти. Той е в услуга на по-богатите, които могат да си позволят да си купят нови коли. Кадир Мустафов каза,че основният удар е насочен към  собствениците на автомобили, които получаваха 40% отстъпка,заради катализаторите на своите коли.

       Зам.-кметът на община Кърджали Тунджай Шукрю представи в детайли промените на данъчните ставки, които следват националното законодателство. Той посочи,че за малките автомобили коефициентите се запазват. Оскъпяването идва от екологичната част на данъка.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      An
      Anonimen
      1 0
      08:23, 1 фев 2019
      точно сводника сте пуснали да коментира, а не знаете ли ,че той е за затвора, отвратително мекотело, грозно плазмодо, като го видиш и да драйфашшшшшш

    Още новини

    Случаен виц

    Последни новини