Джейми се завръща с бързи и лесни рецепти по 24К

Бързи и лесни рецепти с Джейми – сезон 2
понеделник @13:00 ч.
Премиера на
18 февруари 2019 г.

Джейми отново е тук с нови епизоди и уникални апетитни ястия, за да вдъхнови всички, които обичат да готвят с повече креативност, използвайки само пет продукта.

Идеално за тези, които обичат храната, но нямат време или енергия за сложни рецепти. Благодарение на кулинарните си умения Джейми е разработил изумителна колекция от невероятно полезни и изключително вкусни ястия, използвайки само ПЕТ съставки. Тези бързи и лесни рецепти са идеални за натоварените дни, приготвят се с минимален набор от продукти и са максимално вкусни. Независимо дали сте магьосници в кухнята или напълно начинаещи, ще съумеете да създадете изумително ястие с помощта на тези добре подбрани комбинации от продукти и бързи трикове.

Вкусът на Истанбул със Сара Ла Фонтейн – сезон 2
петък @13:00 ч.
Премиера на
15 февруари 2019 г.

Сара Ла Фонтейн, готвач и кулинарен автор, се завръща за второ пътешествие из кулинарното и културно сърце на Истанбул - изумителен град, който в момента възпламенява света на гастрономията. Тя иска да разбере как в съвременен Истанбул се смесват храната, културата и традициите и какво е нужно, за да готвиш, ядеш и живееш като местните.

Сара ще види, чуе, докосне, помирише и вкуси този вълнуващ град. Следваме я из пазарите и интересните ресторанти и гледаме как се среща с готвачи, модни законодатели и кулинарни стилисти. В края на всеки епизод от тази възбуждаща вкуса смесица от пътешествия и кулинария тя се връща в кухнята, където създава прекрасно сладко или солено ястие, вдъхновено от скорошните ѝ приключения.

Вкусна седмица
четвъртък @13:00 ч.
Премиера на
7 февруари 2019 г.

Шеф Саймън Римър представя това новаторско кулинарно предаване, което отново превръща всяко хранене във вкусно забавление. Саймън предлага на зрителите нови и вълнуващи идеи за ястия за цялото семейство.

Саймън ще се притече на помощ на 10 семейства, изправени пред абсолютни кулинарни кризи - от яденето на едни и същи неща всяка седмица през готвенето за злояди деца до недостига на време. С вдъхновяващи рецепти, които се приготвят бързо и лесно, красиви фотографии и впечатляващи истории за любители на храната от Микела Киапа – кулинарна репортерка и готвачка –Вкусна седмица“ едно е вкусно кулинарно предаване за добро настроение на цялото семейство.

Как да готвим като Хестън
понеделник - петък @14:00 ч.
Премиера на 11
февруари 2019 г.

След като от години неотклонно се стреми към кулинарното съвършенство, Хестън Блументал показва не само как се готви, но и защо някои неща се получават, а други не, като развенчава част от митовете, предадени ни вкъщи по наследство от нашите майки. Най-иновативният шеф-готвач на Великобритания представя изпитани съвети и техники, за да помогне на зрителите да превърнат вечерята си от скучна в безупречна, без дори да се напрегнат. Фокусът на всеки епизод е върху една съставка от ежедневието - яйца, пилешко, говеждо, шоколад, сирене, картофи и представя богати на вкус рецепти като печено пиле, стек и шоколадова торта. Поредицата представя лесни и прости съвети, а специални камери ще ни покажат какво всъщност се случва с храната, докато тя се пържи в тигана или се пече във фурната.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини