Доброволци от спортни клубове ремонтират спешно на добра воля покрива на зала „Арпезос“

Изображение 1 от 4

    Доброволци от спортните клубове волейболна „Арда“ и баскетболния „Орфей“ извършиха днес поредният спешен ремонт на покрива на спортната зала „Арпезос“. Вятърът преди седмица отнесе поставеното покритие от найлон,което бе направено също с доброволен труд. Вчера покривът за пореден път протече.

    „Чакаш, чакаш и накрая пак викаш неволята с ясното съзнание , че предвидените 55 000 лв. в бюджета на общината за 2019 за покрива на зала "Арпезос" могат спокойно да се пренасочат за други дейности!“.Това написа в страницата си във Фейскбук президентът на ВК „Арда“ Милко Багдасаров. Спортисти смятат,че предвидените 55 000 лева могат да се приведат на спортните клубове.

    Надеждите им са , че днешния ремонт ще може да закрепи положението до края на сезона. Този път се поставят дъски,които се закрепват с дюбели,за да не се повтори при първият вятър отнасянето на покритието.Притесненията са и за очакваните интензивни валежи.

    Тази седмица в петък на ВК „Арда“ гостува тимът на „Царево“. Мачът бе под въпрос заради протеклия отново таван, сподели за Кърджали бг вести Милко Багдасаров.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини