Един краде монитор, друг набляга на ракия , вино и бира

Криминалисти от РУ-Кърджали разкриха и задържаха извършител на кражба от частен дом. След разбиване на входната врата от жилището в областния град бяха откраднати монитор, кутийка със сребърни бижута и малка сума пари. В хода на специализирана операция полицаите стигнали до 38-годишния извършител на кражбата. Открити са откраднатите вещи, иззети са и са на съхранение в полицейското управление. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в РУ-Кърджали в петък, а в събота с постановление на Районната прокуратура е преведен в РС „Изпълнение на наказанията“ за срок до 72 часа. Работата по случая продължава разследващ полицай.

48-годишен откраднал гориво, ракия, вино, бира, два ъглошлайфа от частен дом в село Мургово, установиха криминалисти от РУ-Кърджали в хода на оперативно-издирвателни действия по досъдебно производство. Откраднатите вещи са намерени и иззети. Работата продължава разследващ полицай в РУ-Кърджали.

Досъдебно производство е образувано в РУ-Кърджали след извършен оглед след пожар на 11 януари в областния център в сграда на учебно заведение. Дежурна оперативна група установила, че са изгорели прозорци, врата и са опушени около 300 кв. м стени и тавани. Няма данни за умишлен палеж. Работата продължава разследващ полицай в РУ-Кърджали.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини