12 °C

ДПС учреди женска структура в Резбарци и Прилепци

„Възлагаме голяма надежда на Женските организации. Новоучредените партийни структури винаги са давали резултати. Структурирането трябва да продължи в правилната посока. Тя трябва да бъде работеща и да покаже сериозност и качество, Очакваме от Вaс идеи и кадри, които ще ни представляват достойно, както в национално, така и в европейско ниво“. Това заяви областният председател на ДПС Изет Шабан при учредяването на новата женска структура на партията в кърджалийското село Резбарци. Той поздрави новите партийни структури в Резбарци и Прилепци, като изрази надеждата, че дамите ще дадат нов импулс на организацията с инициативността си.
С пълно мнозинство за председател на новата женска структура на ДПС в Резбарци бе избрана Шермин Мюмюн, а в Прилепци – Селвер Махмуд. В ръководството на двете структури влизат още Невин Кадир, Седрие Мехмед и Мюжгян Адем.
Гости на събранието бяха още народният представител Адлен Шевкет, председателят на общинската организация на ДПС в Кърджали и зам.-кмет на община Кърджали Мюмюн Али, членът на ЦС на ДПС ЕлванГюркаш, председателят на Женското дружество в община Кърджали Сабиха Местан. Тук бяха още Юсеин Ахмед, районен отговорник на ДПС в Опълченско и зам.-председател на Общинския съвет в Кърджали и кметът на Резбарци Златко Чиев.
Дамите от новоучредената структура в Резбарци бяха поздравени и от народния представител Адлен Шевкет. Тя предаде на присъстващите дами специалните поздрави от депутата на ДПС в Търговище Имрен Мехмедова. Призова ги да бъдат все така единни и обединени. „Ние, жените, ще дадем всичко от себе си и ще работим за обединяването си в общата кауза – ДПС“, заяви Шевкет.
Председателят на общинската организация на ДПС в Кърджали и зам.-кмет на община Кърджали Мюмюн Али припомни на дамите, че тази година предстоя много важни два избора, а може би и три. „С активната си работа, вие правите ДПС още по-силна, единна и сплотена“, заяви Мюмюн Али.
Председателят на Женското дружество в община Кърджали Сабиха Местан сподели, че ще продължават да градят бъдещето и заедността на ДПС. „Ние сме тук, за да бъдем движещата се сила на нашата партия“, категорична бе Сабиха Местан.

Гюнер Шукри

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 15.12.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Ще отстоявате интересите си, без да се страхувате от това, какво мисли този или онзи за вас. Аргументите ви са основателни, но зачитайте достойнството на опонентите си. По този начин ще затвърдите мнението за себе си, като за праволинейни и коректни хора. Не пренебрегвайте почивката си.
15 дек 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Прекарайте този ден почивайки активно т.е. движете се, като по този начин изчиствате съзнанието си от мисли и тревоги. Движението ще се отрази благоприятно и на физическата ви форма, която напоследък е доста пренебрегвана от ваша страна.
15 дек 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не разгласявайте претенциите си към ваши длъжници или пък запазете в тайна начинанията, които възнамерявате да предприемете в близките дни. Има голяма вероятност някой от хората около вас макар и несъзнателно да ви попречи и доста да ви забави. Ще ви е трудно да се справите сами с голямото натоварване, което ви очаква днес, за това потърсете подкрепата на близките си.
15 дек 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Чуден ден за вас и семейството ви. Спокойствието у дома е ненакърнимо и дори саркастичните ви забележки не могат да го развалят. Приемете професионалните предизвикателства с високо вдигната глава и разбийте конкуренцията, вие сте по-добрите.
15 дек 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Умеете правилно и акуратно да координирате дейността на много хора. Но не изпадайте в крайности, защото всичко може да свърши зле. Някои от вас ще започнат интимна връзка, която може да прерасне в нещо по-сериозно. Вие ще прецените как да действате съобразно личните си усещания.
15 дек 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Много от вас вече обмислят коледната си ваканция. Добрите ви финансови резултати напоследък, ще ви позволят да правите плановете си по-свободно. Консултирайте се все пак с близките си и не ги поставяйте пред свършен факт.
15 дек 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Забавете темпото, похвално е, че имате желание за работа, но не прекалявайте. Прекалено много отговорности изтощават и без да се усетите, ще се почувствате отегчени от всичко. Работете за физическата си форма, тя ще допълни самочувствието ви. Познания, получени от интернет или други информационни източници ще ви подтикнат към нов бизнес.
15 дек 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще се нуждаете от услугите на някого, когото сте пренебрегнали в миналото. Поправете отношението си и ще останете всички доволни. Правете добро и ще срещате признателност и радост в очите на хората. Ще се почувствате привлечени от нова личност и в душата ви ще заискри пламъчето на любовта.
15 дек 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес сте настроени дружелюбно към всички, затова и денят ви ще мине приятно в разговори и ленива почивка. Отдавна имате нужда от разтоварване, така че се насладете напълно на свободния ден. Предотвратявайте всякакви конфликти. Не допускайте дреболии да развалят почивката ви. Посветете й се напълно.
15 дек 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ви очакват приятни емоции, тъй като сте заобиколени от хора, които обичате и се чувствате наистина добре. С каквото и да се заемете, вършите го докато не останете удовлетворени от резултата. Привлечени сте от личност, която също не е безразлична към вас. В най-скоро време ще ви се отдаде възможност да действате по-активно.
15 дек 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Непременно отделете време за отмора, защото денят е подходящ за вътрешен живот, пречистване и осмисляне. Заредете се с положителни емоции и сила за утре. Бъдете сами, но не самотни, и не изпадайте в меланхолия. Не бъдете раздразнителни и се въздържайте от критика към хората около вас. Ако се заемете с духовни практики, у вас може да се оформят оригинални идеи, които ще намерят място в ежедневието ви.
15 дек 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Повечето от вас днес ще трябва да се заемат с домашните задължения. Честите ви отсъствия са натрупали куп неотложни задачи. Отделете време за лични занимания или спорт. Помогнете на близките си. Можете много да облекчите положение им. Не допускайте дреболии да помрачат настроението ви днес.
15 дек 2019
Последни новини