22 °C

ДПС учреди женска структура в Резбарци и Прилепци

„Възлагаме голяма надежда на Женските организации. Новоучредените партийни структури винаги са давали резултати. Структурирането трябва да продължи в правилната посока. Тя трябва да бъде работеща и да покаже сериозност и качество, Очакваме от Вaс идеи и кадри, които ще ни представляват достойно, както в национално, така и в европейско ниво“. Това заяви областният председател на ДПС Изет Шабан при учредяването на новата женска структура на партията в кърджалийското село Резбарци. Той поздрави новите партийни структури в Резбарци и Прилепци, като изрази надеждата, че дамите ще дадат нов импулс на организацията с инициативността си.
С пълно мнозинство за председател на новата женска структура на ДПС в Резбарци бе избрана Шермин Мюмюн, а в Прилепци – Селвер Махмуд. В ръководството на двете структури влизат още Невин Кадир, Седрие Мехмед и Мюжгян Адем.
Гости на събранието бяха още народният представител Адлен Шевкет, председателят на общинската организация на ДПС в Кърджали и зам.-кмет на община Кърджали Мюмюн Али, членът на ЦС на ДПС ЕлванГюркаш, председателят на Женското дружество в община Кърджали Сабиха Местан. Тук бяха още Юсеин Ахмед, районен отговорник на ДПС в Опълченско и зам.-председател на Общинския съвет в Кърджали и кметът на Резбарци Златко Чиев.
Дамите от новоучредената структура в Резбарци бяха поздравени и от народния представител Адлен Шевкет. Тя предаде на присъстващите дами специалните поздрави от депутата на ДПС в Търговище Имрен Мехмедова. Призова ги да бъдат все така единни и обединени. „Ние, жените, ще дадем всичко от себе си и ще работим за обединяването си в общата кауза – ДПС“, заяви Шевкет.
Председателят на общинската организация на ДПС в Кърджали и зам.-кмет на община Кърджали Мюмюн Али припомни на дамите, че тази година предстоя много важни два избора, а може би и три. „С активната си работа, вие правите ДПС още по-силна, единна и сплотена“, заяви Мюмюн Али.
Председателят на Женското дружество в община Кърджали Сабиха Местан сподели, че ще продължават да градят бъдещето и заедността на ДПС. „Ние сме тук, за да бъдем движещата се сила на нашата партия“, категорична бе Сабиха Местан.

Гюнер Шукри

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 21.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Сериозните занимания ще ви донесат полезни за бъдещето дивиденти, за това не отхвърляйте никакви предложения, но преди да се захванете с тях прецизирайте даденостите. На много от вас професионалните изяви ще помогнат на кариерата им, но преди това добре се подгответе. Пътуванията ще са успешни.
21 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Твърде енергични сте днес и затова се чудите с какво най-напред да се захванете. Старайте се да не вършите неща, които не са конкретно свързани с работата ви. Моментът не е особено подходящ за разрастване на дейността ви. Възможно е да ви се наложи да пътувате. Не ставайте язвителни, ако събеседникът ви не влезне в тона ви.
21 окт 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Прекалено емоционални сте днес, но не позволявайте на чувствата да пречат на работата ви. Помислете добре върху възможностите си за успех и в случай, че те са минимални, променете тактиката. Бъдете по - оптимистично настроени, защото това, което идва ще ви носи много радост и позитивно развитие.
21 окт 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Ще се запознаете с нова информация, която ще внесе повече яснота в работата ви. Отговорно ще вземате решенията си и така ще ги реализирате. Периодът е подходящ както за самостоятелни изяви, така и за екипна работа. Ще получите повече, отколкото сте очаквали, което си е повод за празненство.
21 окт 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Договореностите ви ще бъдат издържани и в защита на интересите ви, ако се осланя на уменията си да убеждавате и тактично насочвате разговора в изгодна за вас посока. Ще постигнете напредък, не показвайте колебание. Пътуване в чужбина ще ви ангажира с организацията по него, но ще ви достави удоволствие и нови познанства.
21 окт 2019

Хороскоп за Дева

Дева
С творчески подход ще пристъпите към новите си задължения, опитвайки се да ги приведете към познатите вече неща. Не действайте едностранчиво, търсете мнението на хората около вас и ги направете съпричастни на работата си. Ще задълбочите връзката си с някой, който силно ви привлича.
21 окт 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Повечето от вас ще посветят времето си на своите делови и бизнес-задачи. Заетостта ще изостри нервите ви, за това бъдете внимателни в общуването си. Понякога една дума казана не на място може да развали договорени вече неща. В любовната сфера ви очакват внимание, обич и новости.
21 окт 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С енергия и добри намерения ще започнете седмицата. От сутринта ще се заемете с онези въпроси, в които сте срещали затруднения. Близостта на човек, когото харесвате ще ви прави по-уверени и сигурни в работата ви. Това се забелязва, но нищо лошо, щом ви въздейства позитивно на мислите и повишава активността ви в добра посока. Приятелски жест на внимание ще ви зарадва.
21 окт 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще положите усилия да убедите някого в правотата на доводите си в името на по-добрите резултати. В тази връзка ще правите и промени в организацията, както и ще търсите нови възможности за изяви. Активността ви е видима дори за онези, които с безразличие ще намигнат и отминат.
21 окт 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Избягвайте да обсъждате личните си дела с професионалните си партньори. Това би ви изложило на риск, давайки им възможност да надникнат в личния ви свят. Влагайки повече фантазия и прилагайки способностите си ще впечатлявате с усета си към хармонията и ще се радвате на постигнатото от вас.
21 окт 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще продължите да работите върху задачите си, като наред с това ще търсите нови форми за изява на способностите си. Запознанства и приятелски сбирки ще разнообразят следобеда и вечерта ви. Романтичната ви връзка с човек от друга среда ще приключи без особени емоции.
21 окт 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Ще вземате делови решения, налагащи се от работата ви. Промените в плановете ви ще ви донесат повече отговорности и това няма много да ви се понрави. Разпределете част от задачите си върху другите участници в консумацията на благата. Намерете начини да се разтоварите от напрежението, развлеченията са позволени.
21 окт 2019
Последни новини