Хлапаци подпалиха автомат за кафе в Крумовград

Четирима непълнолетни запалили автомат за кафе в Крумовград, установиха криминалисти от полицейското управление. Инцидентът станал на 28 декември около 18,30 часа в двора на училище. Машината изгоряла. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ в управлението и инспектор от Детска педагогическа стая. Материалите ще бъдат изпратени на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни за предприемане на възпитателни мерки.

 47-годишен кърджалиец е задържан и преведен за срок до 72 часа в ОС „Изпълнение на наказанията“, след като с протоколно определение на районния съд в Кърджали е била променена мярката му за отклонение от „подписка“ в „задържане под стража“. Мъжът е подсъдим по наказателно дело от общ характер.

36-годишен е задържан на 28 декември за срок до 24 часа в полицейското управление в Кърджали. Полицаи реагирали на подаден сигнал за скандал, в който мъжът бил участник и при изясняване на ситуацията, се опитал да пречи на служителите на реда. Задържан е на основание чл.72, ал.1, т.2 от Закона за МВР.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини