Гайди и фойерверки в Кърджали в Новогодишната нощ

Гайди и фоерверки ще са гвоздеят в Новогодишната нощ. За тези,които са избрали да празнуват в заведения има многобройни изненади.

 В комплекс „Главатарски хан” ще глезят клиентите с гайдар на живо. В програмата е включен и Христо Ламбрев,бившия пианист на „Сигнал”. На връх Нова година е предвидена и заря. Менюто включва специалитети от свинско или пилешко месо по избор.

Родопска музика ще звучи и в ресторант „Москва”. Ще свири и Евгени Крумов. Големи компании от Кърджали се готвят да празнуват там. Ще опитат салатата „Трикольор”, приготвена от различни сирена, както и специалитетът „Москва”.

Още от октомври са продадени кувертите в „Старата къща”. И тук ви очаква жива музика. Основното ястие е свинско бонфиле. Има баница с късмети.

И в „Арпезос” залагат на живата музика за доброто настроение. Специалитетът е шпиковано пуешко филе с зеленчуци. Ще има и традиционната томбола.

 В „Рока” очакват гости от цялата страна. Освен празничната вечеря,готвят дегустационен обяд на 1 януари. Предвидени са екскурзии до Перперикон или Татул, както и панорамна обиколка на Кърджали.

  В „Устра”ще ви посрещнат с питка и баница с късмети. Основният специалитет е пилешко филе-вретено.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини