Задържаха млад кърджалиец с наркотик, друг попадна в ареста заради скандал

За незаконно притежаване на наркотик 18-годишен е задържан в РУ-Кърджали вчера. Суха листна маса, която при извършен тест реагирала на марихуана, е открита от полицаи при извършено претърсване в жилище, обитавано от младежа. Образувано е досъдебно производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс. Работата продължава сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай в РУ-Кърджали.

60-годишен е задържан в РУ-Кърджали след скандал и неизпълнено устно разпореждане да не пречи на полицейски орган да изпълнява служебните си задължения. Мъжът влязъл в пререкания с друг жител на областния град и полицейски инспектор подготвил актове по Наредбата на общината за опазване на обществения ред. Заради акта за административно нарушение кърджалиецът подхванал спор и със служителя на реда. Нарушителят е задържан е за срок до 24 часа на основание чл.72, ал.1, т.2 от Закона за МВР.

Екип на пожарната служба в Крумовград загасил запален комин на жилищна сграда в града вчера около 15 часа. Няма нанесени щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини