Хитовата анимация "Книга на книгите" ще гостува на всички малки и пораснали деца в Кърджали

Хитовата анимация "Книга на книгите" ще гостува на всички деца, тийнейджъри и техните родители в Кърджали в събота, 24 ноември. Прожекцията ще бъде от 16 часа в Дома на културата.  Рождественската приказка пътешества във времето и пространството из Европа и Америка, Азия, Африка и Австралия, и обединява култури и народи, които са далечни и съвсем различни в една мечта за единение и по-добър свят. Тази година тя ще ни бъде разказана отново в познатия детски анимационен сериал, новата версия на който обикаля с безплатни прожекции в страната в непосредствен контакт с хилядите зрители. 

Две хиляди годишната Коледна Рождественска история се разказва от векове, отново и отново - всяка година, когато приближи месец декември. Целият свят, милиони хора в дори традиционни езически страни, като Япония, и мюсюлмански, като Турция, за радост на своите деца, украсяват коледното дърво и слагат под него подаръци за семейството. 

Като подарък за светлия празник децата на възраст от 4 до 13 години ще могат да вземат безплатно версията на “Книга на книгите” на DVD. Двата диска в комплекта съдържат 12 серии от любимия на малки и големи сериал. У нас той е излъчван  по Българската национална телевизия, а в световен мащаб започва от премиерата в Япония. Серията е вече видяна от повече от 500 милиона души. 

Английското име на сериала е "Superbook". Новата версия е създадена въз основа на класическия американски CBN мега-хит. Сюжетът на филма е свързан с пътешествията на главните герои Крис, Джой и техният весел приятел Гизмо, които биват върнати назад в Библейските земи на Изтока и преживяват на живо най-великите истории, разказани някога. Новата версия е създадена по класическата “Книга на книгите”, която познаваме от първата екранизация в 1981 година. Филмът е номиниран е за наградата “ЕМИ”.э .

http://bnr.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини