Младок подкара дрогиран БМВ, фука се насред Кърджали

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на наркотично вещество. 19-годишен се движил с „БМВ“ и бил спрян за проверка на ул.“Генерал Чернозубов“ в областния град в 14 часа вчера. Тестът за наркотици отчел положителен резултат за канабис. Издаден е талон за медицинско изследване, но водачът отказал кръвна проба за химически анализ. Задържан е в полицейското управление за срок до 24 часа. Работата продължава разследващ полицай.

Лек автомобил „Опел“, управляван от 77-годишен, се блъснал в дърво по пътя от Момчилград за Крумовград, в землището на село Кременец, вчера около 10,30 часа. Шофьорът загубил контрол над управлението вследствие на несъобразена скорост. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

С нерегистриран мотоциклет се е движил 41-годишен в Кърджали, установиха при проверка полицейски служители. Мотоциклетистът бил спрян на кръстовището между улиците „Осми март“ и „Първи май“. При направена справка станало ясно, че водачът не притежава шофьорска книжка и е в едногодишен срок на изтърпяване на наказание за това нарушение. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата продължава сектор „Охранителна полиция“ в РУ-Кърджали.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини