Отрядът към ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Кърджали отново шампион в туристическите дисциплини

И тази година малките туристи от ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Кърджали доказаха, че са непобедими в спортно-туристическите дисциплини на седмия национален туристически събор „Златна есен – Етрополе 2018“, който се проведе от 5 до 7 октомври.

В рамките на три дни най-малките ученици от 3, 5 и 6 клас се пребориха със 140 деца от различни клубове и туристически дружества в страната. Те заеха челните места. Дисциплините, в които се състезаваха участниците, бяха спортно-туристическа щафета, построяване на палатка за време, дартс, теглене на въже, майсторско управление на велосипед и колокрос.  
Децата станаха безспорен победител във всички дисциплини. Това беше най-голямото признание за усилията на ръководителите Маргарита Русева и Иван Стоилов.
Слънчево настроение, незабравими преживявания и много щастие са част от емоциите, които ще останат в сърцата на малките туристи от проведения туристически събор.
Ръководството на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Кърджали, ръководителите на туристическия отряд, родителите и малките туристи изказват искрените си благодарности към фирмите и организациите, оказали им финансова помощ.
Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини