Кмет и общински служители помагат днес на славейковци да почистят училището за учебни занятия

Общинска администрация- Кърджали ще помогне на най-голямото училище в града - СУ“П.Р.Славейков“ в кв.“Възрожденци“, да подготви ремонтирания корпус на училището за първия учебен ден като се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“ днес от 09.15ч. Ръководството на училището прикани родители и ученици също да помогнат в почистването на учебните помещения утре.
С обръщение към гражданите кметът на общината инж.Хасан Азис призова всички кърджалийци на 15 септември 2018 година, да се включат в най-мащабната доброволческа инициатива -Световният ден на почистването, като почистят териториите около жилищни и нежилищни сгради. Община Кърджали осигури чували и ръкавици на желаещите да се включват в кампанията. 

Това съобщиха от Преслужбата на Общинска администрация в Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ба
    бай хасан
    2 0
    13:33, 15 сеп 2018
    Пияр, та пияр. Добре, че са децата от Славейков, дето са организирани по списък, да чистят. Като го снимахте този красавец Хасан, да му бяхте казали да свали сакото. Като го гледам ми е ясно колко е чистил. Но там сте се събрали всички журналя на ясла и снимате ли, та снимате. Пияр му е майката.
Последни новини