Във Фейсбук: Продават книжки и дипломи, „легални и издавани директно от КАТ и училищата“

Изображение 1 от 2

    „Издаване на ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ И ДИПЛОМИ ЗА ЗАВЪРШЕНО ОБРАЗОВАНИЕ. Документите се издават директно чрез КАТ и самите учебни заведения и са напълно легални. ПЛАЩАНЕТО СЕ ПРАВИ САМО СЛЕД СВЪРШЕНА РАБОТА! За допълнителна информация и връзка с нас моля да се свържете на Viber: +359...“.

    Тази обявя се появи днес в страницата „Купувам - Продавам /България/" във Фейсбук. Профилът, разбира се, е нереален. Последваха възмутени коментари и призиви за подаване на сигнал в полицията и предаването „Господари на ефира“, но имаше и такива, които директно си попитаха "Каква е цената за средно образование?" „И после защо имало катастрофи по пътищата, и защо населението е неграмотно... заради такива като тоя“, „За тоя бъзик - няколко месеца на топло да лежиш май не си струва...“, ядосваха се коментиращите. „Не е виновен тоя, а скапаната ни държава...", бе един от последвалите отговори.

    Към 13:15 ч. обявата бе свалена от страницата.

     
    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Гр
      Гражданин
      2 0
      17:23, 2 сеп 2018
      Е, тези като ги хванеш и направо в затвора!!! И там ЛИНЧ !!!! То, заради тях има самоубийци по пътищата ни!!
    • 2
      Кр
      Криско
      0 0
      01:29, 16 окт 2022
      Вчера получих шофьорска книжка Б категория от Павел Германов без изобщо да се явявам на изпити, направо съм фрапиран от тая държава :D Писах му на телефон 0887725596 във вайбър и видях обявата в нета ало прокуратурата, ало новините
      Това е пощата: diplomi2023@proton.me
    • 3
      Ми
      Миленка
      0 0
      17:08, 9 авг 2023
      Отново се продават дипломи за основно, средно и висше образование в интернет! Аз получих диплома за висше образование от телефон 0887725596, като му писах във вайбър.
      Пуснала съм репорт навсякъде за това, което се случва в нашата мила България! #дипломи
    Последни новини