25 двойки идват за най големия турнир в страната по плажен волейбол

Над 25 двойки мъже и жени са заявили желание да участват в най-големия турнир по плажен волейбол в България, който ще се проведе в Кърджали. В дните от 3-и до 5 август областният град отново ще събере най-добрите играчи от страната на пясъчните кортове на Арпезос.  Поради силния интерес и участници утре ще се проведат квалификациите, от които ще  останат по регламент само 20 - 12 двойки мъже и 8 жени. Техническата конференция ще бъде от 18 часа, каза за радио Кърджали главният организатор на надпреварата за Купата на кмета Милко Багдасаров. 

"Организацията е в ход отдавна. Имаше прелюдие към нея, сега сме готови за турнира за мъже и жени. Приключи записването, то беше миналата събота. На 2 август, в деня на техническата конференция, ще се наложи да се играе и квалификация.

Според Багдасаров кърджалийци имат шанс да вдигнат купата. "Разчитаме, че най-добрите двойки отново ще са от Кърджали, че добре ще се представим". В рамките на шегата той каза, че състезателите са си поръчали добро време. В никакъв случай няма да се отменят срещи заради евентуално лошо време. 
  БНР-Кърджали

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини