Хасан Азис: Когато ГЕРБ управлява, се закриват институции и специалности

Кметът на Кърджали Хасан Азис заяви, че забелязва тенденция в управлението на ГЕРБ, която не е от полза за жителите на родопския град. На това се дължи и отпадането на специалността "Туризъм" във филиала на Пловдивския университет. 
В тази връзка съм направил среща със заместник-ректора по учебната част на Филиала на Пловдивския университет, който изрази съжаление, че тази година вече е невъзможно връщането на тази специалност, но се разбрахме с подкрепата на местната власт и работодателските организации следващата година да подкрепим Пловдивския университет с Филиал в Кърджали за разкриването и утвърждаването на туризма, каза кметът Хасан Азис.
Тенденцията, която, за съжаление, аз наблюдавам е, че когато ГЕРБ управлява, закриват културни институции в Кърджали. Когато ГЕРБ беше на власт, се закри част от театър "Кадрие Лятифова". Сега ГЕРБ са на власт , закрива се специалност към университета, която  е важна за развитието на Кърджали. Моят логичен следващ въпрос е кое ще бъде следващото нещо, което ще закрие ГЕРБ в Кърджали, коментира Хасан Азис.
http://bnr.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    На
    наблюдател
    2 0
    11:15, 30 юли 2018
    кмете поне ти не говори глупости защото започват да ти стават все повече и повече.ДПС е една противоконституционна партия което много добре го знаеш и то само и единствено разединява а не обединява обществото.
  • 2
    Д-
    Д-р Гарабедян
    2 0
    14:19, 30 юли 2018
    Въпрос: Кое ще бъде следващото нещо, което ще закрие ГЕРБ? Отговор: Предстои закриването на мафиотската структура,която се нарича ДПС,защото две мафии на едно място не може да има!

Още новини

Последни новини