Започва изкърпването на дупките, оставени след авариите на водопроводи в Кърджали

    Фирма „Графит Комерс“ започва изкърпването на дупките оставени след изкопни работи при ремонти на водопроводи в Кърджали. По споразумение с общината, ВиК  възлага асфалтирането на местата, където се е налагало да се наруши асфалтовата настилка. "Държа да успокоя кърджалийци, че всички дупки ще бъдат отстранени". Това заяви за Кърджали бг вести управителят на ВиК в Кърджали инж. Славчо Славков. Той подчерта, че има и фирми, които правят изкопи по свои проекти, като често това се приема като дейност на ВиК.

    Повод за изказването на инж. Славчо Славков е оплакването на жители на кв. „Възрожденци“ пред Кърджали бг вести за дупка в асфалтовото покритие пред входа на 55 блок. Нашият читател Никола Стоев ни писа и изпрати снимка на изкопни работи отпреди 3 месеца. Той твърди, че дупката е била само запълнена с пръст и камъни, но не е била асфалтирана. С всеки дъжд тя ставала все по дълбока. Живущите в близост кърджалийци са пуснали жалба до общината, но без резултат. Потърпевш се оплакал, че разбил кола за 20 000 лева.

     Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      На
      наблюдател
      2 0
      10:10, 10 юли 2018
      Че КОЙ друг ако не Панайот, бащата на министърката на туризма ще ги "кърпи" дупките. Нали, ако не е той Славчо може да си ритне трудовата книжка. А той как изкърпва, ако знаете..... Добре е шефа на ВИК, да започне да следи и накара многолюдната му администрация да работи. Масово инкасаторите му си пишат каквото си искат, без да са засичали водомерите. Част от администрацията му не знае къде им е работното място, но са първи за заплати. Гербаджийска му работа. Важното да сме намерили топло местенце за нашият човек.
    Последни новини