Кметът на Ардино лично инспектира асфалтирането на още километър до Дяволския мост

Кметът на община Ардино Ресми Мурад лично провери докъде са стигнали ремонтните работи при асфалтирането на още километър на отсечката от село Дядовци до Дяволския мост. Заедно с него бяха заместниците му Неджми Мюмюнходжов и Наско Кичуков, главният архитект на общината Росен Хаджиев, общински съветници от местния парламент.

Кметът Ресми Мурад заяви, че подобряването на туристическата инфраструктура е приоритетна дейност в работата на общинското ръководство. „Когато работиш със сърце и душа, целите се постигат, а мечтите се превръщат в реалност. Целта ние е недвижимото културно наследство, което се намира на територията на общината, да е достъпно за туристите и посетителите. Опазването и популяризирането на културното наследство винаги е в съответствие със Закона за културното наследство“, посочи Ресми Мурад.

Припомняме, че 5-километровата отсечка от Ардино до символа на града – Дяволският мост бе асфалтиран по изпълнение на проекта „По Дяволския мост - към райските пътеки в Ардино”. Около 2 км. до самия мост асфалт не бе  полаган асфалт, за да  остане автентичният вид на местността. 

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини