Катаджии дебнат в Крумовградско, залавят нерегистриран автомобил в Кърджали

31 нарушения на ЗДвП са били констатирани при проверка на 26 автомобила на територията на РУ-Крумовград в хода на специализирана операция на 25 май за ограничаване на предпоставките на тежки пътни произшествия. За нарушенията са съставени 23 фиша и 8 електронни фиша по ЗдвП.

В РУ-Кърджали се извършва проверка за управление на нерегистриран автомобил. Нарушението било констатирано на 27 май, след като на ул.“Осми март“ в града бил спрян лек автомобил „Тойота“. При проверката полицаите установили, че моторното превозно средство не е регистрирано по надлежния ред. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

460 къса цигари без акцизен бандерол са били иззети при специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. Безакцизните стоки са открити при проверки на лек автомобил в района на село Първица и „Фолксваген на ул.“Стефан Карадажа“ в Кърджали. На водачите са съставени актове по Закона за акцизите и данъчните складове.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини