Златаровци рамо до рамо с шеф Андре Токев в ресторант „Меаца”

Изображение 1 от 2

    Креативността на професията „Готвач” и приготвянето на вълшебни гурме ястия с местни продукти, ще демонстрират  майстори на кулинарното изкуство начело с шеф Андре Токев от „Master Chef”  и ученици от Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“- гр. Кърджали на 12.05. 2018г. от 19 часа в ресторант „Меаца”.

    Младите готвачи ще имат възможността да почерпят идеи от най-добрите кулинари, а жителите на гр. Кърджали и гости на ресторант „Меаца” да се насладят на виртуозни кулинарни изпълнения на екипа на шеф Андре Токев. Учениците, които ще бъдат в ролята на помощник-готвачи вече трупат опит, участвайки в проект „Ученически практики”, където в реална работна среда обогатяват получените знания и умения и получават възможност за професионално израстване и реализация.

    Целта на кулинарното шоу и на домакините от комплекс „Меаца” – гр. Кърджали е да популяризират  гурме културата и най-вече професията „Готвач”, която е една от най-атрактивните и изключително търсена на пазара на труда .

    Това съобщиха от ръководството на професионалната гимназия.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини