Шемар Мур повежда „Специален отряд“ по AXN

Вдъхновен от телевизионните сериали и хитовия игрален S.W.A.T. от 2003-та с Колин Фарел, най-новата поредица, посветена на спец частите на американската полиция, пристига в България на 1-ви май по AXN. 

Всеки вторник от 21:00, феновете на високобюджетните полицейски екшъни ще могат да гледат по един епизод от „СПЕЦИАЛЕН ОТРЯД“.

В главната роля ще видим, мускулестия красавец Шемар Мур, когото българската публика познава от друг мощен франчайз излъчван по AXN, а именно „Престъпни намерения”, в който Мур е в ролята на специален агент Дерек Морган цели 11 сезона.

В „Специален отряд“ Шемар Мур е Даниел Харелсън по прякор „Хондо“ – бивш морски пехотинец, наскоро натоварен със задачата да ръководи специален тактически отряд – последната и най-надеждна защита на правозащитните сили на Лос Анжелис. Разкъсван между лоялността си към града, в който е роден и израстнал и предаността си към братята си по оръжие от военоморските сили, Хондо притежава всичко необходимо, за да бъде отличен водач на елитния отряд, докато преодолява различията между двата си свята.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини